Gratis webinars
voor en door de letselbranche

Pieter de Ree

Directeur IT
ARAG Rechtsbijstand

Ik ben een gedreven IT- en verandermanager met ervaring in het verbeteren van informatievoorziening en IT organisaties binnen complexe (bestuurlijke) omgevingen. Mijn werkervaring heb ik opgedaan binnen de overheid en het bedrijfsleven, binnen organisaties met diverse IT dienstenportfolio’s en digitaliseringsvraagstukken. Ik werk graag daar waar goede samenwerking tussen business en IT-dienstverlener nodig is, waar visie op vernieuwing van de inrichting van informatievoorziening en IT wordt gevraagd en waar door het toepassen van operationeel (lean)management en professionaliteitsontwikkeling de IT dienstverlening verbeterd moet worden. 

Mijn persoonlijkheid laat zich omschrijven als: open, evenwichtig, oplossingsgericht, ambitieus, veranderingsgezind en verbindend. Mijn werkwijze en competenties kenmerken zich door conceptueel en analytisch vermogen, opstellen en implementatie van strategie, pragmatisch plannen en organiseren, verandermanagement, doorzettingsvermogen, helder communiceren, leren/ontwikkelen van mens & organisatie en organisatiesensitiviteit. 

Met mijn achtergrond in Bedrijfskunde, IT & Informatiemanagement, managementervaring, drive in optimalisatie van bedrijfsprocessen, Agile werken en kennis van de toepasbaarheid van moderne software & Cloud, bouw ik gemakkelijk bruggen tussen IT, business en management. 

Specialisatie in Werkplek optimalisatie, Cloud, SAAS, Applicatierationalisatie, Informatiemanagement, Architectuur, Digitale transformatie, Business Informatieplanning, Datamanagement, BI en Generieke IT dienstverlening.