Gratis webinars
voor en door de letselbranche

Informatie voor sprekers

Vanaf eind september 2022 organiseert LetselLab maandelijks een gratis webinar. In elke webinar behandelen we een stelling. Deze stelling heeft te maken met een actueel onderwerp in de letselschade branche of met een onderwerp waar veel discussie over is. LetselLab probeert in elke webinar meerdere experts aan het woord te laten over het onderwerp, achtergrond te geven en discussie te krijgen tussen de expert en de kijkers. Zo gaan de experts en de kijkers met nieuwe inzichten achter hun laptop vandaan. Het doel is iedere keer weer: bijpraten, kennis delen en inzicht(en) krijgen.

Doelgroep
De webinars zijn voor onder andere letselschadespecialisten, letselschade-advocaten en verzekeraars, maar kunnen ook voor medisch adviseurs interessant zijn. De onderwerpen zijn voor iedereen in de branche, van stagiair tot ervaren letselschade-advocaat.

Meedoen?
Collega’s uit de branche zijn van harte uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan de webinars. Wil je een plekje op het podium van LetselLab om een onderwerp te bespreken? Heb je een idee voor een onderwerp? Of wil je op een andere manier meedoen aan LetselLab? Dat kan natuurlijk. Neem voor meer informatie of vragen contact op met een van de initiatiefnemers:

Mark van Dijk (Adviseur innovatie en kennisoverdracht Flyct) of 
David Daamen (Directie Kerckebosch)

via info@letsellab.nl.
Mark en David zijn telefonisch bereikbaar via de klantenservice van Flyct op nummer 088-1004357 of Kerckebosch op nummer 030-6984222.