Gratis webinars
voor en door de letselbranche

Over LetselLab

LetselLab is een open online discussieprogramma over letselschade. Regelmatig komen we bij elkaar om kennis en ervaring uit te wisselen over actuele en interessante thema's. LetselLab wordt voor en door de branche georganiseerd en is gratis toegankelijk.

Heb je professioneel met Letselschade te maken? Dan ben je van harte uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan het programma, in ruil voor een plekje op het podium van LetselLab. Meer informatie voor sprekers & contact >

Locatie
Online. Na gratis aanmelding ontvangen deelnemers uiterlijk één dag voor aanvang van het webinar eenlink per e-mail. Alle webinars van LetselLab zijn de dag na de live-editie gratis voor deelnemers terug te kijken.

Bestemd voor
Het programma van LetselLab wordt bepaald en verzorgd door en voor partners uit de branche. Het initiatief staat open voor alle professionals en bedrijven die beroepsmatig met Letselschade te maken hebben zoals:

  • Letselschadespecialisten
  • Letselschade-advocaten
  • Verzekeraars

Redactie
De redactie van LetselLab wordt gevormd door:

  • David Daamen, Kerckebosch Uitgeverij-Studiecentrum
  • Mark van Dijk, Flyct Letselschade
  • Arjan Loonstra, Q-consult Insurance
  • Mariken Peters, AV&L Advocatuur
  • Marco Speelmans, Aegon

Initiatiefnemers
Flyct Letselschadespecialisten & Studiecentrum Kerckebosch hebben in de zomer van 2022 het initiatief genomen LetselLab op te richten.

Over Flyct
Flyct is een letselschadebureau met een hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel. Onze letselschade specialisten werken door heel het land. Er is dus altijd een expert in de buurt. Het belang van onze cliënt staat voorop. We knokken voor een schadevergoeding, maar ook voor een snelle afronding van de claim. Maar Flyct doet meer dan alleen letselschades. Zo verhalen wij ook niet verzekerde autoschades, schades in het buitenland, werkgeversvorderingen en vorderingen voor bedrijven. Met ruim 90 medewerkers maken we ons sterk voor rechtvaardigheid en een optimale schadevergoeding. We gaan daarbij proactief en ambitieus te werk en houden van doorpakken. Flyct is een positieve ervaring na een ongeval.
Ga hier naar de website van Flyct >

Over Kerckebosch
Kerckebosch is een uitgeverij en studiecentrum gevestigd in Zeist. Wij richten ons op professionals die werkzaam zijn in de letselschadebranche. Het productenscala is breed: niet alleen congressen, trainingen en blended learning-trajecten, maar ook boeken en kenniswebsites. We zijn een familiebedrijf met integere en onafhankelijke medewerkers die samenwerken met een groot netwerk van professionals. Wij streven ernaar producten en diensten te ontwikkelen die voldoen aan de eisen van permanente educatie en actualiteit van wet- en regelgeving, zodat deze helpen onze klanten beter hun vak uit te oefenen!
Ga hier naar de website van Kerckebosch >

Kerckebosch Logo Flyct Logo