Gratis webinars
voor en door de letselbranche

Jasper Keizer

Advocaat
SAP Letselschade Advocaten

Ik heb mijn studie rechten in 2003 afgerond aan de Rijks Universiteit Groningen. In het laatste jaar van mijn studie heb ik onder andere de keuzevakken gezondheidsrecht en beroepsziekten en letselschade gevolgd. Het aansprakelijkheidsrecht, en in het bijzonder het letselschaderecht, heeft sindsdien mijn bijzondere interesse. Ook mijn afstudeerscriptie ging over het onderwerp letselschade. Na het afronden van mijn studie heb ik 8 jaar als letselschadeadvocaat gewerkt in Amsterdam. In 2010 heb ik de specialisatie opleiding Personenschade aan de Grotius academie afgerond, en ben ik lid van de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade (ASP) en de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA).

Ik beschik inmiddels over een ruime mate van proceservaring. Die ervaring komt goed van pas in het in goed overleg regelen van zaken. Enerzijds omdat ik weet welke processuele wegen bewandeld kunnen worden als de tegenpartij niet een redelijke schadevergoeding wenst te betalen, en anderzijds omdat ik daardoor ook weet hoe belastend een procedure kan zijn. Een letselschadezaak probeer ik voor mijn cliƫnten dan ook altijd in goed overleg te regelen, maar uiteraard niet tegen elke prijs. Uitgangspunt blijft immers dat de volledige schade vergoed moet worden.

Sinds 1 juni 2012 ben ik met veel plezier werkzaam bij SAP Letselschade Advocaten. Ik hoop mij hier nog verder te kunnen specialiseren in het letselschaderecht, omdat je in dit vak nooit uitgeleerd raakt.