Gratis webinars
voor en door de letselbranche

Geertruid van Wassenaer

LSA letselschade advocaat en Mediator
van Wassenaer Wytema

Mijn beroep brengt met zich mee dat ik zeer heftige dingen zie. Voor veel slachtoffers is letterlijk de wereld vergaan. Maar waar anderen machteloos moeten toekijken, kan ik tenminste wat doen. Het is fijn als ik een cliënt na zo’n akelige gebeurtenis weer een beetje zie opkrabbelen en perspectief zie krijgen in de toekomst. Vooral als ik ouders en hun kind bijsta in een ernstige letselzaak, word ik iedere keer getroffen door de moedige manier waarop zij hiermee omgaan. 

Ik ben werkzaam in de advocatuur sinds 1986. Vanaf het begin heb ik mij bezig gehouden met verzekeringsrecht, aansprakelijkheid en schadevergoeding. Na vijftien jaar te hebben gewerkt bij Beer Advocaten, heb ik in 2014 samen met Evert Wytema mijn eigen kantoor opgericht. 

Naast mijn werk als letselschadeadvocaat ben ik als registermediator ingeschreven bij de Nederlandse Federatie van Mediators (MfN). Ook maak ik deel uit van de redactie van het tijdschrift Verkeersrecht, geef ik lezingen en doceer ik op mijn vakgebied. Verder ben ik van 2016 tot 2018 voorzitter geweest van de Vereniging van Letselschade Advocaten LSA.

Geertruid is lid van de LSA (Vereniging van Letselschade Advocaten), staat ingeschreven als MfN register mediator en is aangesloten bij PEOPIL (Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers).