Gratis webinars
voor en door de letselbranche

Amber Denekamp

Directeur/eigenaar, Ergonoom, Registerarbeidsdeskundige, Gerechtelijk deskundige LRGD
Terzet

Met veel plezier werk ik aan inzetbaarheid. Bij arbeidsongeschiktheid, bijvoorbeeld door letsel, komt hier soms een verstoring in. Vanuit het kader van ergonoom, arbeidsdeskundige én ondernemer kijk ik oplossingsgericht, creatief en praktisch naar elk vraagstuk. Mijn werkterreinen zijn ergonomisch advies en ontwerp en arbeidsdeskundige expertise binnen letselschade. Verder word ik regelmatig ingezet om een hypothetisch carrièreverloop (would-be) in kaart te brengen. 

Mijn stijl kenmerkt zich als proactief, praktisch en het leveren van maatwerk. Ik hou de diverse belangen scherp in het oog, zonder mijn onafhankelijke positie te verliezen. Ik durf voorbij de bekende paden te denken en een duidelijke lijn uit te zetten. Ontzorgen, regelen en helder communiceren doe ik graag. 

Verder ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mondzorgverleners, medisch specialisten en fysieke beroepen. Ik hanteer hierbij een systeembenadering, waarbij gekeken wordt naar de mens, de omgeving en het functioneren.